جعفر عبد الكريم الخابوري
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جعفر عبد الكريم الخابوري

كشكول جعفر الخابوري الاسبوعي ٢٠٢٤م

الرئيسيةاليوميةأحدث الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

صحيفة نبض الشعب الاسبوعيه رئيس التحرير جعفر الخابوري

كاتب الموضوعرسالة
جعفر الخابوري
Admin
جعفر الخابوري

المساهمات : 60

صحيفة نبض الشعب الاسبوعيه رئيس التحرير جعفر الخابوري  Empty
مُساهمةموضوع: صحيفة نبض الشعب الاسبوعيه رئيس التحرير جعفر الخابوري    صحيفة نبض الشعب الاسبوعيه رئيس التحرير جعفر الخابوري  I_icon_minitimeالسبت نوفمبر 23, 2024 12:51 am

Газа - «Єрусалим» і «Єрусалим» крапка ком - Амаль Халед Аль-Вадія:
Номан Аль-Кафарнех: Кілограм помідорів коштує 50 шекелів, а фрукти – дорогоцінний скарб, який можуть мати лише заможні.
Пекарні закриті, а 25-кілограмовий мішок борошна досяг $200!
Мухаммад Абу Абса: Мої брати часто сплять без їжі?
Овочі в продуктових магазинах для заможних споживачів... а їх сім'ї не отримують їх частки
Трейдер Мухаммад Абу Амра: Прибуток майже незначний у світлі високих цін і неможливості купувати
«Я привіз своїх дітей після 18 років, і я не можу їх прогодувати». Такими словами громадянин Ноаман Аль-Кафарнех підсумував свою ситуацію та свою трагічну ситуацію після того, як ізраїльська окупація перешкодила в'їзду вантажівок з гуманітарною допомогою в сектор Газа.
Голод почав спустошувати організми громадян Гази, молодих і старих, пекарні закриті через брак борошна, не кажучи вже про відсутність овочів, ціни на них астрономічні, і громадяни не можуть купити їх.
Аль-Кафарна сказав «ے» і «Al-Quds.com»: «Мене переселили з півночі сектора Газа до його центру, сподіваючись знайти засоби до життя, щоб утримувати своїх дітей, і я не знав, що це великі страждання. проявляється тут».
Аль-Кафарнех розгублено ходив по ринку Дейр аль-Бала в центрі Стрипа, де всілякі овочі коштували дорожче, ніж він отримував, і продовжував: «Кілограм помідорів сьогодні коштує 50 шекелів, а також баклажани. огірки, кабачки, і в мене не вистачає грошей, щоб купити їх за такою ціною». Він додав: "Шалені ціни. Ми вмираємо з голоду і нікому до нас діла".
«Мої діти самі їдять яблука».
Щодо фруктів, то їх немає на всіх ринках галузі, а якщо певний вид фруктів є, то це як цінний скарб, який можуть мати лише заможні. Він продовжує: «Мої діти самі їдять яблука... Яблука стали великою справою, яку ми не можемо отримати».
Він додав із сяючими від сліз очима: «Клянуся Богом, я щодня сплю і плачу... тому що я не можу отримати їжу».
Голод не обмежувався відсутністю овочів і фруктів на ринках, а й поширювався на пекарні, які зачинялися через брак борошна, а якщо його було дуже мало, то хліб був у високих цінах.
Аль-Кафарнех продовжував пояснювати свою трагедію: «Більше чотирьох годин я чекав своєї черги в пекарні, яка продає хліб садж, і я не отримав хліб, оскільки його кількість закінчилася, не кажучи вже про те, що ціна мішок борошна, який важив 25 кілограмів, сягнув 200 доларів». «Де я можу його купити?»
Він продовжує: «Нам більше не залишається терпіння, але я сподіваюся, що світ і арабські народи відчувають нас і наші страждання, тому що ціна, яку ми платимо за наш хліб насущний, дуже висока».
Харчування переміщених осіб залежить від пожертвувань благодійників
У такій самій ситуації перебуває переміщений Мухаммед Абу Абса з району Аль-Зайтун у місті Газа, де він опинився в безвиході та став єдиним годувальником своєї сім’ї після того, як був переміщений разом із матір’ю та сестрами, без батька, який залишився в північ.
Абу Абса сказав «ے» і «Al-Quds».com: «Я не можу задовольнити потреби своєї сім'ї, і в мене немає достатньо грошей, щоб купити їх». Він додає: «Мої сестри голодують і часто сплять без їжі».
Він запитує з пригніченням і безпорадністю: «Чого ви чекаєте, поки ми помремо?» і додає: «Я почав спати, плачучи, тому що я не можу втамувати голод своєї матері та сестер».
Харчування більшості переселенців залежить від хоспісу благодійників, і якщо він закривається, вони намагаються зводити кінці з кінцями консервами піди до черги в хоспіс і чекай моєї черги, щоб принести всю доступну їжу».
Продавці такі як усі
Голод не обмежується лише громадянами, але навіть продавці, як і інші люди, купують овочі за дуже високою ціною, щоб продати їх, і вони не можуть купити їх для своїх сімей.
Мухаммад Абу Амра, власник овочевого магазину на ринку Дейр аль-Балах, сказав «ے» і «Al-Quds.com»: «Я змушений купувати доступні овочі за високою ціною, щоб заробляти на щоденне життя, і прибуток майже незначний у світлі високих цін і неможливості громадян купувати».
Він продовжує: «Громадяни проходять повз магазин і запитують про ціну. Хтось купує один-два помідори, а комусь не по кишені. Ціна одного кілограма помідорів перевалила за 50 шекелів через їх відсутність».
Відсутність бажання громадян купувати призвело до того, що товари накопичувалися в магазині Абу Амра, гнили і ставали непридатними для споживання, тому він змушений продавати їх за нижчою ціною і програє.
Каже: «Якщо ситуація залишиться такою, я буду змушений закрити свій магазин, як закривав його в попередні рази, через відсутність товару та його високу ціну».
У свою чергу, Всесвітня продовольча програма вчора підтвердила, що її запаси закінчилися в центральних і південних районах сектора Газа, підкресливши, що вони докладають усіх зусиль, щоб доставити більше продовольчої допомоги.
Він сказав: «Гуманітарна відповідь на потреби в Газі знаходиться на межі краху, оскільки ризик голоду зростає».
Щотижневий журнал Revealing the facts, головний редактор Джаафар Аль-Хабурі
https://fhghgggghgvg7787.yoo7.com

صحيفة نبض الشعب الاسبوعيه رئيس التحرير جعفر الخابوري
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صحيفة نبض الشعب الاسبوعيه رئيس التحرير جعفر الخابوري